Bijbaan Eindhoven 15 jaar

Ik ben net 15 jaar geworden en dan kan je dus eindelijk aan het werk. Natuurlijk als bijbaan in Eindhoven 15 jaar waar ik woon, hier bij de McDonald’s in het weekend en op woensdag middag. Het is echt prima werken bij McDonald’s in Eindhoven, ik werk er nu twee maanden en heb gelijk een nieuwe Playstation gekocht van mijn salaris. Helaas moet ik nog wachten tot ik 16 voor dat ik kassawerk kan doen maar ik vermaak me toch prima bij McDonald’s. Natuurlijk heeft het als groot voordeel dat ik nu ook nog extra vaak een hamburger kan eten.

Samen met mijn vrienden

Samen met mijn vrienden zijn we op zoek gegaan naar werk, sommige namen een krantenwijk maar dat is zo vroeg opstaan. Ik ben de enige die bij McDonald’s is aangenomen maar een vriend van me kreeg een baan bij KFC, dat was dus geen succes hij kon alleen schoonmaken. Na een week was hij weer vertrokken en heeft nog steeds niets nieuws gevonden. Ik werk dus al weer twee maanden bij McDonald’s in Eindhoven en kreeg van de week te horen dat ik door me proeftijd heen ben en zeker nog vier maanden voor ze kan werken. Natuurlijk ben ik van plan langer te blijven, er zijn volop doorgroei mogelijkheden en het lijkt mij super tof om manager te worden. Daarvoor moet ik wel wat ouder zijn maar als het zo ver is, heb ik natuurlijk wel een prima ervaring opgedaan bij McDonald’s Eindhoven.