Een e-liquid kopen bij verschillende winkels

Vandaag de dag is het vrije eenvoudig om een e-liquid te kopen. Je hoeft er niet meer de deur voor uit, maar kunt het vaak via het internet tegen een lage prijs verkrijgen. Daarnaast kun je naar verschillende tabakszaken toe, omdat hier ook alle varianten te verkrijgen zijn en je hier gemiddeld dezelfde prijs betaalt. Het is daarom aan jou hoe jij jouw e-liquids kopen gaat en waar je zelf het meeste baat bij hebt.

Maak een gerichte keuze aan de hand van filters

Als je een e-liquid kopen gaat, moet je weten welke varianten je moet hebben. Je hebt wellicht zelf al een idee, doordat je onderzocht hebt hoeveel nicotine er in een sigaret zit. Je kunt er echter ook voor kiezen om helemaal geen nicotine in jouw liquid te hebben. Daarom kun je via verschillende websites eenvoudig filteren aan de hand van jouw wensen, waardoor je gerichter een keuze kunt maken. Zo kun je niet alleen op nicotinegehalte zoeken, maar ook op de waarde van de PG en VG en de verschillende smaken. Kies je bij het filteren alleen voor fruitsoorten, zul je ook uitsluitend fruitsoorten tegenkomen.

Vraag advies bij een winkel in de buurt

Als je meer haast hebt om een nieuw flesje e-liquid te kopen, kun je naar een winkel in de buurt gaan. Vrijwel iedere tabakszaak heeft de liquids staan en daarnaast zijn er winkels die zich helemaal op de e-sigaret hebben gericht. Deze winkels kunnen zou daarbij beter voorzien van advies, zodat je wellicht met een compleet ander flesje naar huis gaat dan je in eerste instantie wilde. Hoe dan ook: je hebt altijd de beste liquids aangeschaft voor een mooie prijs.