Kantoormeubelen gebruikt of nieuw?

KMA

Vooral startende ondernemers zullen snel denken dat de uitstraling van het bedrijf heel veel uitmaakt. Natuurlijk is het zo dat dit ook wel vertrouwen zal wekken bij klanten, wanneer alles er spik en span uitziet, al is het in essentie wel zo dat het gaat om de kwaliteit die jij als bedrijf weet te bieden. Daarom is het de moeite waard om de volgende overweging te maken: “ kies ik voor kantoormeubelen gebruikt, refurbished of nieuw?”

Garantie 

Kantoormeubelen gebruikt

Vaak hoor je mensen zeggen dat zij liever iets nieuw kopen in verband met de garantie. Of je nu kantoormeubelen gebruikt of refurbished aanschaft maakt niet uit, want ook hier zit vaak een garantie op. Ook hebben bedrijven die doen in gebruikte- of refurbished kantoormeubelen vaak een goede service afdeling. Waar je in ieder geval wel zeker van bent is dat de kantoormeubelen die je aanschaft of ze nu gebruikt zijn of refurbished altijd gereinigd zijn en geïnspecteerd zijn op mankementen.

Hoe vaak je je kantoormeubelen gebruikt

Kantoormeubelen

Verder keuzes die je gaat maken bepalen verder hoe je je kantoormeubelen gebruikt. In bepaalde segmenten van de markt wordt veel gezeten en worden kantoormeubelen intensief gebruikt. Soms zie je zelfs dat bepaalde kantoren het merendeel van de week zelf voor de helft leeg zijn omdat het personeel op pad is, thuiswerkt of zelfs in deeltijd werkt. Dit bepaalt dus ook de keuze of je je kantoor in zijn geheel nieuw laat inrichten of dat je kiest voor tweedehands of refurbished kantoormeubelen die je gebruikt.