Keuken Kaatsheuvel eindelijk gevonden

keuken Kaatsheuvel

Drie jaar geleden kocht ik een huis in Kaatsheuvel. Ik ben gepensioneerd en samen met mijn vrouw genieten we volop van het leven. We hebben een groot gezin en negen kleinkinderen. Het huis in Kaatsheuvel ligt dicht bij de Efteling. Een paar keer per jaar nodig ik iedereen uit om een weekend bij ons te logeren. Dat is een drukte van belang, waarbij zelfs de oudste kleinkinderen in de schuur slapen! Maar het gaat om de gezelligheid! Een keuken in Kaatsheuvel vinden was nog niet zo eenvoudig. De keuken die ik had in deze woning was erg gedateerd. Er moest een ander in. Deze keuken voor Kaatsheuvel mocht niet al te duur zijn, maar moest wel functioneel zijn. En liefste eentje met een landelijke look, daar houd mijn vrouw zo van. Hier in deze winkel ben ik helemaal geslaagd! Wat een assortiment, wat een vriendelijke verkopers en wat een super service!

keuken Kaatsheuvel

Goede nazorg

Ik ben nog van de oude stempel. Als er iets achteraf niet goed blijkt te zijn, wil ik wel goede service. Dat is hier prima voor elkaar. Twee deurtjes piepten bij het open en dichtgaan. Ik belde op naar de klantenservice en binnen twee dagen was het geregeld. Daar hou ik van! Deze winkel is echt een aanrader!