Koop een lichttherapie lamp

lichttherapie lamp

Een lichttherapie lamp kan helpen tegen verschillende dingen. Denk aan een jetlag, een winterdepressie, maar ook ka jet helpen met het makkelijke slapen. Al met al is dit een geweldige uitvinden voor mensen die één van deze klachten ondervindt. Na gebruik van deze lamp voel jij je fitter en heb je veel meer energie in jouw lijf. Niet voor niets wordt dit apparaat voorgeschreven bij depressies.

Vandaag de dag worden deze lampen met een LED uitvoering gemaakt. Voorheen waren dit TL lampen, maar daar komt nu verandering in. Helemaal nu iedereen op de kosten gaat letten. Een LED lamp is een stuk energiezuiniger dan een TL lamp.

lichttherapie lamp

Diverse uitvoeringen van een lichttherapie lamp

Deze lampen zijn er in diverse uitvoeringen en het is raadzaam om de tijd ervoor te nemen om een lamp uit te kiezen. Niet iedereen kan tegen elk soort lamp en het zal jammer zijn dat je door een overhaaste beslissing het verkeerde model gaat aanschaffen.

Je hebt lampen met een wit, maar ook met een blauw licht. Heb jij veel last van gevoelige ogen, dan is een model met een dimmer zeker aan te raden.