Verschil tussen nacht- en dagcreme

Verschil tussen nacht- en dagcreme

Mensen gebruiken cremes voor een stralende huid en ook voor het behoud van een gezonde huid. Mensen gebruiken verschillende soorten cremes, zoals nachtcremes en dag cremes, die verschillende effecten hebben.

Een van de belangrijkste verschillen tussen dag- en nachtcreme is dat dagcremes ingrediënten bevatten die de huid beschermen tegen ultraviolette stralen, terwijl de nachtcremes dergelijke ingrediënten niet hebben.

Terwijl dag creme de juiste hoeveelheid voeding geeft die nodig is voor overdag, vult en herstelt de nachtcreme alle voeding die overdag verloren is gegaan. In tegenstelling tot de dagcreme bevatten de nachtcremes meer vitamines naarmate het lichaam deze ‘s nachts meer opneemt.

Dagcremes bevatten minder olie dan nachtcremes. Bovendien zijn dagcremes veel lichter dan de nachtcremes. De nachtcremes zijn sterk geconcentreerd, dikker en sterker dan dagcremes. Als overdag nachtcremes worden gebruikt, geven deze een vette uitstraling.

Nachtcremes staan ​​erom bekend de huid te herstellen en te hydrateren. De nachtcremes bevatten ingrediënten zoals vitamine C, retinol en alfahydroxyzuren, die helpen bij het versterken van het verdedigingsschild van de huid.

Dagcremes beschermen de huid tegen de schadelijke factoren. Dagcremes helpen ook bij het hydrateren van de huid, omdat er een mogelijkheid is om uitgedroogd te raken in de zon. Dagcremes hebben ook een lichte consistentie, waardoor de poriën goed kunnen ademen.

Dagcremes zijn bedoeld om de huid te beschermen tegen schadelijke stoffen. De dagcremes helpen de huid ook om vervuiling tegen te gaan. De antioxiderende ingrediënten helpen de huid te beschermen tegen bederf onder invloed van verschillende factoren.

Als je op zoek bent naar de beste dagcreme ga dan naar De beste voor een groot assortiment aan dagcremes. Tevens kan je bij de de beste advies krijgen en meer informatie vinden over de verschillende soorten dagcremes op de markt. Daarmee vindt je de perfecte dagcreme voor jou huid. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *